Webmaster

Vakantie fotowedstrijden en vakantiefoto's

Vakantie Fotowedstrijden Tips

Fotowedstrijd reizen

Wat kun je verwachten bij fotowedstrijden met als thema: Vakantie en reizen. Heb jij een leuke of bijzondere vakantiefoto gemaakt? Doe dan eens mee aan een vakantie fotowedstrijd! Online staan er diverse fotowedstrijden waar je aan deel kunt nemen. Stuur een foto in van je wintersportvakantie, zomervakantie of verre reis in en maak kans op gratis cadeautjes of wie weet wel een reischeque.

Hoe? Hou altijd goed de blaadjes en magazines die je vaak tijdens je vakantie of reis tegenkomt van de luchtvaartmaatschapij of de organisatie waar jij je vakantie hebt geboekt. In deze magazines staan heel vaak fotowedstrijden die je kunt insturen met als thema hun vliegtuig, reismascotte of de reisbestemming. Of check de website voor vertrek van je reis van de geboekte airline of touropperator of er een leuke fotoprijsvraag aan je reis gekoppeld zit. Zo weet je zeker dat je extra goed moet opletten dat je mooie reisfoto's of vakantiefoto's maakt die aan hun voorwaarden voldoen.

Zo maak je net ff meer kans dan de mensen die er pas thuis achterkomen dat hun vakantiefoto misschien een prijsje waard is door mee te doen met een toffe reisfotowedstrijd.

Wil je een goed voorbeeld zien van een reisfotowedstrijd waar je ook mee gereisd moet hebben? Check dan eens : Sijfacruises.nl. We wensen je alvast een fijne vakantie en veel plezier met het fotograferen.

Ga naar de volgende pagina's voor tips

Wat zijn baby fotowedstrijden? - Wat zijn dieren fotowedstrijden?
Tags: Vakantiefotowedstrijd - Vakantiefotos