Webmaster

Dieren fotowedstrijden en met je huisdier

Dieren Fotowedstrijden Tips

Fotowedstrijd dieren

Zoek je een honden of katten fotowedstrijd? Heb jij een leuke foto van je huisdier? Doe dan mee met wedstrijden waarbij je een foto van een dier in moet sturen. Dit kan je eigen huisdier zijn, zoals je hond of kat, je schildpad, paard of noem het maar op.

Met fotowedstrijden van dieren zijn natuurlijk ook hele leuke prijzen te winnen. Heb jij een leuke foto van je dier? Kijk dan eens bij de onderstaande fotowedstrijdenlink om gratis mee te doen en kans te maken op een dierenprijs.

TIP : Petsplace.nl is een dierenwinkel die vaak op Facebook leuke dierenwinactie heeft waarbij je kunt winnen met een dierenfoto. Deze organiseert b.v. elke maand een huisdierfoto van de maand. Naast dat je een dierenwaardebon kunt winnen. Maakt jouw kanjer kans om ook op de cover van het huisdiermagazine te komen. Verder organiseert PetPlace regelmatig leuke dierenwinacties. Wij raden je aan om lid te worden van hun dierennieuwsbrief zodat je nooit een prijsvraag mist.

Klik op de button als je nog meer dieren winacties en prijsvragen zoekt. Prijsvragen.nl houdt een speciale dierenpagina bij met allerlei leuke prijzenacties voor dierenliefhebbers.

Dieren Prijsvragen

Ga naar de volgende pagina's voor tips

Vakantie fotowedstrijden? - Baby fotowedstrijden?
Tags: Dierenfotowedstrijd - Leukste huisdier verkiezing

Check ook deze fotografietips


Fotografie Tips en Trucs
Bekijk alle tips voor fotowedstrijdwaardige foto's.