Webmaster

Baby fotowedstrijd winnen en kinderfoto's

Baby Fotowedstrijden Tips

Fotowedstrijd baby

Wil je meedoen aan een babyfotowedstrijd? Fotowedstrijden waarbij je deel kunt nemen met een babyfoto en daarmee leuke babyprijzen kunt winnen? Dat kan. De enige voorwaarden is dat je een baby hebt, of zwanger bent of een opgroeiende peuter. Meld je kindje aan voor b.v. baby van de maand verkiezingen of een wedstrijd waarbij bijvoorbeeld de mooiste baby word gezocht. Natuurlijk is jouw baby de mooiste, leukste, grappigste en liefste. Maar vinden andere bezoekers dat ook? Stuur een mooie babyfoto in bij een babywedstrijd en win.

Waar? Een bekende babyfotowedstrijd is : Bofkontjevanhetjaar.nl. Elk jaar worden nieuwe ouders uitgenodigd mee te doen aan deze jaarlijkse babyverkiezingen. Op dit moment gaat in 2018 de negende editie in en deze babyfotowedstrijd is dan ook een groot succes. De prijzen die je als nieuwe papa en mama liegen er niet om. Diverse reischeques worden er verloot en natuurlijk allerlei babyproducten en babyspeelgoed waar je echt iets aan hebt voor je prachtige new born of peuter.

Deze baby fotoverkiezing werkt als volgt. Hou in de gaten wanneer de inschrijfdata zijn begin oktober. Meld je spruit aan met je allerleukste babyfoto en een superleuke beschrijving. En zorg dat je opvalt. Want bezoekers stemmen op de leukste baby en wie weet valt jouw mooie allerliefste kindje in de prijzen en wordt bofkontje van het jaar. Kindjes tot ongeveer de leeftijd van 4 kunnen aangemeld worden. Maar lees altijd eerst de deelnemersvoorwaarden.

Meer Fotowedstrijden voor je baby


Gratis babydozen en babypakketjes

Gratis babyspullen

Ga naar de volgende pagina's voor tips

Vakantie fotowedstrijden? - Dieren fotowedstrijden?

Tags: Babyfotowedstrijd - Babyfotos